Voor elk wapen wordt een bloem gezaaid

Het zijn uitdagende tijden op aarde, met reden. Het bewustzijnsniveau onder grotere groepen mensen was nog nooit zo hoog, ook al lijkt de praktijk van nieuwsgaring iets anders aan je te presenteren.

Voor elk wapen dat wordt opgepakt, wordt ook een bloem gezaaid en tot groei en bloei aangemoedigd. Het innerlijke licht is in veel mensen aangezet. De drijfveren worden aangestuurd door constellaties van licht die menselijkerwijs niet zijn te registreren, behalve in de activiteit van het hart.

Tot hoofdbrekens toe eist het hart nu de weg naar de waarheid en het licht op. En is daarin zoveel overtuigender en gedreven dan alleen het brein. Er is een grotere intelligentie aan het werk in het netwerk van licht dat zich in en om de aarde vormt en daarover uitspreidt.

Is het al zichtbaar in de uiterlijke wereld?

Schijnbaar misschien niet. Echter, in alle chaos ligt de oplossing om vanuit het nieuwe te creëren en te leiden. Al toont het leiderschap daarin zich niet in verdeel en heers vanuit de angst om de macht en controle te verliezen.

Het nieuwe leiderschap is gericht op de bewustzijnsontwikkeling van het individu in verbinding met alles is een. In elk mens ligt in het geheugen van de cellen deze verbinding opgeslagen.

Ieder-een beschikt over talenten die dit geheugen helpen activeren.

In mijn zielenlezingen raadpleeg ik je Akasha Kronieken o.a. om je belangrijkste zielskwaliteiten uit de blauwdruk van je ziel op te halen. Dit is informatie die niet verandert, waarop je mag vertrouwen.

De Akasha Kronieken onthullen ook de reis van jouw ziel door al je levens heen. Als reisgids helpen ze je door de uitdagingen van het leven te navigeren. De ‘richtingaanwijzers’ ontvang je door vragen te stellen.

Regelmatig open ik mijn Akasha Kronieken waarna ik de vraag stel: ‘Wat mag ik nu weten?’ Ik ontvang dan een inzicht dat spiegelt, bemoedigt of inspireert. Misschien inspireert het antwoord op mijn vraag jou ook.