Benieuwd naar jouw Zielskwaliteiten?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Na aanmelding ontvang je een overzicht van de Zielskwaliteiten & regelmatig inspiratie & info over mijn diensten. Afmelden is eenvoudig.

Coachingstraject ‘Je zielskwaliteiten leven’


Mijn Zielenlezingen Akasha Kronieken (basisreading en verdiepende reading) maken dat je bewustwording van wie je bent op zielsniveau groeit. Op zichzelf prachtig en bekrachtigend. Dat krijgt in de dimensie waarin wij hier op aarde leven pas echt betekenis als je met die nieuwe inzichten ook wat gaat doen. Het heeft geen zin om eindeloos te blijven zoeken, lezen, studeren en mediteren zonder wat je ontdekt hebt over jezelf tot uitdrukking te brengen in je (dagelijks) handelen.

Weten en daar niets mee doen zorgt ervoor dat het gat tussen je bewustzijn en wat je ervaart groter wordt. Daardoor verzwak en ontkracht je jezelf juist. De uitnodiging is om het gat tussen de beleving van jouw realiteit en jouw potentieel te verkleinen. Zodat jij in jouw levenskracht kunt stappen om meer vervulling, balans en vreugde in je leven te creëren, afgestemd op de blauwdruk van jouw ziel met daarin jouw unieke mix van zielskwaliteiten. Hoe fijn zou dat zijn?

Oude patronen leren doorbreken

Oude patronen en gewoontes doorbreken is een besluit dat je neemt, maar het zijn niet voor niets patronen en gewoontes geworden. Het zijn beperkende gedachten, overtuigingen en handelingen die al lang geleden, zelfs in voorgaande levens, in jouw systeem zijn geslopen. Die draaien op de automatische piloot en kunnen jouw plek aan het stuur hebben ingenomen. Ze vormen de ‘haakjes’ in jouw leven die je moet leren herkennen. Herkennen wat je niet meer wilt, is de beste brandstof voor verandering. Om daarna te kiezen wat je wel wilt. Afgestemd op jouw voornaamste zielskwaliteit(en) en die steeds beter leren uitdrukken in je dagelijks leven. Dan kan de levensenergie via de blauwdruk van jouw ziel door jou heen gaan stromen zoals is bedoeld.

Dat is een proces van oefenen, ervaren en groeien. Soms vlieg je, soms ploeter je door de modder. Dat is de aardse vorm van spelen waarop jouw ziel zich juist verheugt. Dat kan soms best eenzaam zijn of angstig voelen. Kleine veranderingen maken echter al een groot verschil en vormen de aanjager voor grote veranderingen. Het gaat erom dat je ‘ja’ zegt tegen deze reis van transformatie die je zoveel kan brengen. Je hoeft ‘m niet alleen te lopen. Ik begeleid en ondersteun je graag met mijn Coachingstraject ‘Je zielskwaliteiten leven’.

Coachingstraject ‘Je zielskwaliteiten leven’

3 maanden via Zoom

  • Dit traject bestaat uit 3 afspraken via Zoom van 90 minuten om de circa 3 weken.
  • Je kunt dit traject volgen nadat je de basisreading Zielenlezing Akasha Kronieken bij me hebt gedaan.
  • Vertrekpunt van iedere afspraak is hoe jij op dat moment jouw voornaamste zielskwaliteit(en) uitdrukt in jouw leven en welke uitdagingen je tegenkomt.
  • Wanneer je ook de Verdiepende Zielenlezing bij me hebt gedaan, dan haal ik (op afstand) voor elke afspraak in jouw Akasha Kronieken de informatie op hoe je alle 8 zielskwaliteiten op dat moment leeft. Dat is steeds een momentopname die je inzicht biedt in hoe afgestemd je bent op jouw voornaamste zielskwaliteiten in de blauwdruk van je ziel en waar je te veel of te weinig van doet.

Wat levert dit traject je op?

Een verdere verdieping en verbinding met jouw zielskwaliteiten, die aangeven hoe jij op zielsniveau gecreëerd bent om jouw leven vorm te geven. Daardoor kun je met steeds meer zelfvertrouwen zakken van hoofd naar hart in jouw unieke talenten en eigenschappen en ze steeds beter tot expressie brengen in je leven. Ik werk vanuit mijn levenservaring met mijn intuïtieve gaven en gebruik daarbij de informatie uit de Akasha Kronieken, als bron van oneindige wijsheid die zo steunend en gidsend is bij jezelf tot groei en bloei laten komen.

Praktisch en tarief

  • Je kunt dit coachingstraject (3 afspraken in circa 3 maanden) aanvragen als je mijn basisreading Zielenlezing Akasha Kronieken of Verdiepende Zielenlezing hebt gedaan.
  • Nadat ik je aanvraag en betaling heb ontvangen, stuur ik je een uitnodiging om onze eerste Zoom-afspraak van 90 minuten te plannen.
  • Na afloop van elke afspraak ontvang je de opname van die sessie, zodat je deze kunt terugkijken of beluisteren in jouw tijd en tempo voor een verdere verdieping.
  • Het tarief voor dit traject is € 298,- (incl. BTW), betaling vooraf.

Heb je interesse?