Gedichten op maat


Wist je dat ik ook gedichten op maat schrijf, afgestemd op een dierbare die is overleden? Dat doe ik intuïtief en op afstand. Misschien ben je op zoek naar troostende woorden die een uniek gedicht vormen dat heel persoonlijk is. Omdat je onlangs afscheid hebt moeten nemen van een dierbare. Of misschien is het al lang(er) geleden en verlang je naar een boodschap van verbinding, rondom zijn of haar geboorte- of sterfdag bijvoorbeeld.

Op mijn website Troostende Woorden vind je enkele gedichten met daaronder reacties van nabestaanden, om er gevoel bij te krijgen. Daar kun je ook een bundeltje met 8 gedichten bestellen ter inspiratie of troost bij het herdenken van of bij het verdriet om iemand die je mist. Wil je meer informatie, klik dan op de knop hieronder.


Sabine heeft een gave die van onschatbare waarde is. Drie keer heb ik haar gevraagd om verbinding te maken met de energie van dierbaren die zijn overleden. Elke keer zijn de boodschappen die in dichtvorm doorkomen heel treffend en geruststellend.

Debby Levering