Wie is Sabine?


Fijn dat je hier bent en meer over mij wilt weten, ik ben Sabine Vekemans, intuïtief coach en reader van de Akasha Kronieken. Als je op zoek bent naar wie jij in essentie bent en wat je hier wilt komen brengen, help ik je met mijn Zielenlezing Akasha Kronieken die puzzelstukjes op zielsniveau terug te vinden.

Zolang ik mij kan herinneren ben ik op zoek naar de zin van het leven. Als kind lag ik in bed me te verwonderen over waarom we hier zijn op deze planeet. Was er een gevoel dat er zoveel meer is dat ik niet kon benoemen. Vanaf mijn puberteit raakte ik gefascineerd door de dood, een verlangen naar ergens anders willen zijn. Een intens verlangen ook naar dieper voelen.

Opgroeiend in een omgeving en tijd waarin verdieping van dat bewustzijn geen onderwerp was, raakte ik steeds meer verstrikt in mijn hoofd. In presteren, piekeren, voldoen aan verwachtingen, perfectionisme. In overtuigingen waarvan ik dacht dat ze van mij waren. Al jong begon ik met ‘pleasen’ om zo controle te houden en me veilig te voelen. Maar zo uit verbinding met wie ik werkelijk ben.

Mijn grootste verlies bleek het grootste geschenk

Jarenlang voelde ik me behoorlijk down en eenzaam, hoewel ik niet alleen was. Tot ik ontdekte hoe gevoelig ik ben, veel later in mijn leven, en mijn reis in bewustwording begon. Iedereen raakt gekwetst of gewond in het leven. Achteraf bleek mijn grootste trauma – het verlies van mijn dochtertje 25 jaar geleden – ook het grootste geschenk te zijn. Hoe gek dat misschien ook klinkt. Omdat ze me bleef roepen om van mijn hoofd naar mijn hart af te dalen. Ze nodigde me uit om me weer te verbinden met mijn intuïtie, met andere dimensies die we onbewust ook leven. Sindsdien is mijn zoektocht begonnen naar weer gaan voelen wie ik ten diepste ben. Het ontrafelen van de route naar mijn hart, naar mijn ziel.

Tijdens die zoektocht ontdekte ik met vreugde en verwondering dat mijn voelende hart zich zo makkelijk met de energie van anderen kan verbinden, om boodschappen op te halen om hun hart te verlichten en ze richting te bieden. Deze reis heeft me zoveel geleerd en gebracht. De zwaarte in mijn leven ​​veranderde stap voor stap in het voelen van de zin van het leven. De openbaring dat niets voor niets op je pad komt. Dat er zelfs in mijn grootste verlies, mijn diepste verdriet of pijn, een boodschap van licht zit. Het leidde me naar het contact met mijn dochter aan de andere kant van de sluier. Zou ik dit bewustzijn hebben gevonden als ik haar niet had verloren?

Mijn passie: zielskwaliteiten onthullen en helpen omarmen

Mijn passie is sindsdien om anderen te begeleiden bij het ontdekken en leven van hun zielskwaliteiten. Zodat zij hun unieke talenten en eigenschappen omarmen, uit oude patronen stappen en nieuwe bewegingen gaan maken. Met als resultaat meer balans en levensvreugde voelen en de krachtige schepper van hun eigen ervaring worden. De Akasha Kronieken vormen het vertrekpunt in mijn werk. Deze kronieken worden vaak vergeleken met een bibliotheek dat het archief van elke ziel bevat, vanaf het moment van ontstaan.

Ik ben o.a. gecertificeerd als Reader van de Akasha Kronieken en Luisterkindwerker. Ik werk met mijn intuïtieve gaven en vanuit mijn levenservaring. Ik heb veel intuïtieve/energetische cursussen en opleidingen gevolgd, zoals mediumschap (psychic, mentaal en trance), healing en familieopstellingen. Met als achtergrond twee afgeronde HBO-opleidingen in zowel hulpverlening als communicatie ben ik altijd geboeid geweest door wat mensen voelen en wat hen beweegt. Human Design en numerologie vind ik ook heel boeiend.

Daarnaast ben ik zelf uitgebreid gecoacht tijdens allerlei sessies en workshops. In het proces van je groeiende bewustwording ben je nooit uitgeleerd. Het gaat ook niet om dé bestemming, maar om de reis naar binnen. Je weer verbinden met wie jij in essentie bent en dat leren leven in de stroom van dit leven.

Daar help ik je graag bij met als vertrekpunt mijn basisreading Zielenlezing Akasha Kronieken, want weten wie je op zielsniveau bent is zo bekrachtigend.