Benieuwd naar jouw Zielskwaliteiten?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Na aanmelding ontvang je een overzicht van de Zielskwaliteiten & regelmatig inspiratie & info over mijn diensten. Afmelden is eenvoudig.

Wat is jouw unieke mix van zielskwaliteiten?


Wist je dat elke ziel acht verschillende (energetische) zielskwaliteiten heeft in een unieke verhouding die liggen opgeslagen in de Akasha Kronieken? Die mix van kwaliteiten vormt het fundament van de blauwdruk van jouw ziel. Het zijn de bouwstenen die je vertellen hoe je gemaakt bent om te leven. Dit zijn ze: Compassie, Manifestatie, Orde, Liefde, Communicatie, Waarheid, Kracht en Wijsheid. In mijn basisreading Zielenlezing Akasha Kronieken ben je jouw voornaamste zielskwaliteit(en) te weten gekomen. Ik hoop dat je daarmee inmiddels vertrouwd bent geraakt. We hebben allemaal een of twee zielskwaliteiten die verreweg het belangrijkste voor ons zijn.

Die maken het grootste deel uit van de oorspronkelijke blauwdruk van je ziel. Het is belangrijk je daarop te concentreren. Nieuwe keuzes die je maakt en uitdrukt in je leven die daarop zijn afgestemd, brengen namelijk de grootste positieve veranderingen. In mijn Verdiepende Zielenlezing (vervolgreading) kom je te weten hoe alle acht zielskwaliteiten in jouw blauwdruk zijn vertegenwoordigd. Ontdek welke je kunnen ondersteunen bij het vormgeven en steeds beter uitdrukken van jouw voornaamste zielskwaliteit(en) in je leven. Ik haal ze op in jouw Akasha Kronieken.

Hoe leef je op dit moment jouw zielskwaliteiten?

Tijdens deze zielenlezing krijg je een verdiepend inzicht in jouw talenten en uitdagingen op zielsniveau. In de volmaakte situatie gebruik je deze mix van zielskwaliteiten in je dagelijks leven in dezelfde verhouding. Meestal is dit niet (helemaal) in balans, want we leven ons leven niet in onze puurste vorm. We worden geconditioneerd door o.a. de meningen, waarden en normen van onze familie, leraren, collega’s en samenleving. Daarom is het zo waardevol om in deze zielenlezing ook te weten te komen hoe je op dit moment jouw zielskwaliteiten leeft.

Zo ontdek je waar jij accenten mag leggen, maar ook waar je minder aandacht aan mag schenken. Hoe je dat kunt doen, daar gaan we op in tijdens onze Zoom-afspraak waarin ik deze reading aan je presenteer. Verder haal ik in deze Verdiepende Zielenlezing informatie op over hoe jij op zielsniveau uitgerust bent om ideaal gesproken je leven te organiseren, hoeveel structuur je daarin aanbrengt. Tot slot ontdek je welke trainingen je tussen levens (incarnaties) door hebt gehad en wat deze zielspecialisaties voor jou betekenen.

Praktisch en tarief

  • Je kunt deze vervolgreading aanvragen als je mijn basisreading Zielenlezing Akasha Kronieken hebt gedaan.
  • Nadat ik je aanvraag en betaling heb ontvangen, plan ik je reading in. Die doe ik op afstand, je hoeft dus niet aanwezig te zijn.
  • Wanneer ik je reading gedaan heb, plannen we een afspraak via Zoom van circa 90 minuten waarin ik deze zielenlezing aan je presenteer.
  • Na afloop ontvang je jouw uitgeschreven zielenlezing én een opname van onze sessie, zodat je deze kunt teruglezen of beluisteren in jouw tijd en tempo voor een verdere verdieping.
  • Het tarief voor deze reading is € 182,- (incl. BTW) en omvat de research in jouw Akasha Kronieken, het samenstellen van de informatie voor de presentatie, onze Zoom-afspraak van circa 90 minuten.