Dans je vrij naar het licht

Het is nooit te laat om je tot het licht te wenden. Ook wanneer je lang in de schaduw van anderen of jezelf hebt gelopen, of misschien nog steeds loopt. Wie je werkelijk bent raakt nooit verloren.

De vraag is of je bereid bent om uit het schaduwspel te stappen om jouw rol vol in het licht te aanvaarden. Wanneer je gewend bent om in de schaduw van de hoofdrolspeler de figurantenrol te vertolken kun je in een intense schaduwdans terechtkomen. Met jouw ego, of het ego van anderen. Dat is de dans met de verstrikte verbeelding die je onbewust als danspartner hebt gekozen.

De uitnodiging nu is om de dansvloer lichtvoetig te betreden en je vanuit je hart te laten leiden. In verwondering welke danspartners je dan zullen verwelkomen om je naar het licht te vergezellen, want ze staan al voor je in de rij. Dit leven is niet bedoeld om een muurbloempje te blijven.

Dans je vrij naar het licht!

In mijn zielenlezingen raadpleeg ik je Akasha Kronieken o.a. om je belangrijkste zielskwaliteiten uit de blauwdruk van je ziel op te halen. Dit is informatie die niet verandert, waarop je mag vertrouwen.

De Akasha Kronieken onthullen ook de reis van jouw ziel door al je levens heen. Als reisgids helpen ze je door de uitdagingen van het leven te navigeren. De ‘richtingaanwijzers’ ontvang je door vragen te stellen.

Regelmatig open ik mijn Akasha Kronieken waarna ik de vraag stel: ‘Wat mag ik nu weten?’ Ik ontvang dan een inzicht dat spiegelt, bemoedigt of inspireert. Misschien inspireert het antwoord op mijn vraag jou ook.