Wat zou jouw voornaamste zielskwaliteit zijn?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Plus regelmatig inspiratie & info over mijn diensten. Afmelden is eenvoudig.

Ontdek jouw voornaamste zielskwaliteiten


We hebben allemaal een of twee gaven op zielsniveau die verreweg het belangrijkste voor ons zijn. Dat zijn de zielskwaliteiten die het grootste deel uitmaken van de blauwdruk van je ziel. Jouw unieke eigenschappen en talenten die je vertellen hoe jij gemaakt bent om te leven. Waar je op kunt vertrouwen, want ze maken deel uit van wie jij in essentie bent.

In je dagelijks leven is het belangrijk om je te focussen op die zielskwaliteiten, waarin je van nature het meest overvloedig bent. Als je keuzes leert maken die hierop afgestemd zijn, dan creëer je meer overvloed en vervulling in je leven. In deze basisreading ‘Zielenlezing Akasha Kronieken’ onthul ik jouw voornaamste gaven op zielsniveau.

Herken jij jezelf hierin:

 • Ben je op zoek naar jouw doel, naar jouw missie, in dit leven?
 • Sta je op een kruispunt en twijfel je over je volgende stap?
 • Raak je steeds verstrikt in dezelfde situaties of relaties?
 • Wil je jezelf op zielsniveau beter leren kennen?
 • Verlang je ernaar om jouw spiritualiteit ook écht te gaan leven?

Hoe fijn zou het zijn om jouw zielskwaliteiten te leren kennen?

Ik raadpleeg de Akasha Kronieken om je belangrijkste zielskwaliteiten uit de blauwdruk van jouw ziel op te halen. Deze kronieken kun je beschouwen als een energetische database – een kosmisch internet – waarin alle informatie over jouw ziel ligt opgeslagen, vanaf het moment waarop jouw ziel ontstond. Deze kronieken worden vaak verbeeld als een bibliotheek die de archieven van alle zielen bevatten, een wat statisch beeld voor deze interactieve dimensie. In de Akasha Kronieken vind je voor elke ziel de blauwdruk van die ziel, zoals ontstaan bij de oorsprong, inclusief alle keuzes en ervaringen uit vorige levens en het huidige leven.

De informatie die ik in deze zielenlezing ophaal, gaat over wie jij bent in je puurste vorm. Zonder de invloed van alle conditioneringen en overtuigingen waarmee je bent opgegroeid, die je bent gaan geloven en leven. Zonder de invloed van alle rollen die je vervult. Zonder de invloed van vorige levens. Het is informatie over de blauwdruk van jouw ziel, zoals ontstaan vanuit de Bron, die onveranderlijk is.

Wat levert het op?

Je krijgt inzicht in je zielskwaliteiten, je talenten en eigenschappen waar je op kunt vertrouwen. Maar ook in je uitdagingen, in wat voor jou niet werkt. Ik reik je ze aan op een hele praktische manier, zodat je er ook echt mee aan de slag kunt. Met deze inzichten kun je keuzes leren maken die beter afgestemd zijn op jouw zielskwaliteiten, waardoor je met groter gemak het leven kunt creëren waar je naar verlangt.

Waarom doe ik deze zielenlezing zo graag?

Als gecertificeerd reader van de Akasha Kronieken doe ik deze zielenlezing zo graag omdat deze zó bekrachtigend is en zo’n opsteker voor je zelfvertrouwen. Veel klanten laten mij weten hoe ze door deze Zielenlezing Akasha Kronieken in hun kracht zijn gezet. Dat ze op een diepere laag herkenning en erkenning ervaren. Dat hun zelfvertrouwen een enorme oppepper heeft gekregen en dat ze zich gesteund voelen om nieuwe stappen te zetten.

Praktisch en tarief

 • Deze zielenlezing is de basisreading in mijn aanbod, het vertrekpunt van mijn begeleiding.
 • Op basis van je huidige naam, je geboortenaam, je geboortedatum en geboorteplaats ga ik voor je aan de slag om de informatie in je Akasha Kronieken op te halen en je zielenlezing te doen. Als je het aanvraagformulier invult, heb ik alle informatie.
 • Nadat ik je aanvraag en betaling heb ontvangen, plan ik je reading in. Die doe ik op afstand, je hoeft dus niet aanwezig te zijn.
 • Wanneer ik je reading gedaan heb, plannen we een online afspraak via Zoom van 45 minuten waarin ik jouw zielenlezing aan je presenteer.
 • Na afloop ontvang je een opname van onze sessie, zodat je deze kunt terugluisteren in jouw tijd en tempo voor een verdere verdieping.
 • Het tarief voor deze reading is € 115,- (incl. BTW, betaling vooraf).

Heb je interesse?