Wil jij meer inzicht in een uitdaging in je leven?

De Akasha Kronieken kunnen je helpen!


Beschouw de Akasha Kronieken als een kosmisch internet of een gigantische energetische database die de ervaringen van elke ziel vastlegt sinds haar schepping. Of denk aan ze als een hemelse bibliotheek die de archieven bevat voor elke ziel. Stel je voor dat iedere keuze die we maken – van onze intenties en gedachten, tot onze woorden en daden – weerklinkt als een energetische vibratie die wordt opgeslagen in de Akasha Kronieken. Ze bestrijken alles, van je vorige levens tot je toekomstige potentieel.

Binnen de Akasha Kronieken heeft jouw ziel haar eigen archief met daarin de blauwdruk van jouw ziel, zoals gecreëerd door de Bron. Die blauwdruk bevat jouw unieke mix van zielskwaliteiten en de energie van de oorsprong van jouw ziel, waarmee het avontuur van je ziel is begonnen. Dit is het DNA van jouw ziel. In mijn Zielenlezing Akasha Kronieken en Verdiepende Zielenlezing onthul ik jouw DNA op zielsniveau. Dit is vaststaande informatie die niet verandert. Jouw spirituele waarheid waarop je kunt vertrouwen.

De kronieken vormen ook een kosmische reisgids

Maar de Akasha Kronieken onthullen zoveel meer, want ze bieden inzicht in het reisverslag van jouw ziel door al je levens heen. Als een kosmische reisgids kunnen ze je helpen door de lichte en donkere momenten van het leven te bewegen. De reisbegeleiding die de kronieken bieden worden ontsloten door vragen te stellen. De inzichten en antwoorden die je ontvangt zijn steeds afgestemd op de energie die je op dat moment uitstraalt.

Ervaar deze kosmische reisgids met mijn Mini-reading Akasha Kronieken. Een reading van 20 minuten waarin ik op afstand jouw kronieken raadpleeg om het antwoord op te halen op één vraag die je hebt. Dat kan gaan om een relatie, een situatie, of een thema waarmee je worstelt of waar je meer licht op wilt laten schijnen. Het resultaat? Een ander perspectief, meer helderheid of bemoediging.

Praktisch en tarief

  • Voor deze mini-reading open ik op afstand jouw Akasha Kronieken, je hoeft dus niet aanwezig te zijn.
  • Ik plan je mini-reading van 20 minuten in, nadat ik je aanvraag, betaling en je vraag heb ontvangen.
  • Het antwoord op jouw vraag ontvang je uitgeschreven op jouw e-mailadres.
  • Het tarief voor deze mini-reading is € 35,- (incl. BTW).

Heb je interesse?