Vertrouw de liefde meer dan het leven

Vertrouw de liefde meer dan het leven. Want in liefde word je geboren en in liefde ga je over. Ook als het lastig is om je tussen die uitersten écht te verbinden met liefde, hoef je niet te twijfelen aan deze energie van eenheid, van heelheid. De puzzelstukjes waar je zo naarstig naar zoekt zijn niet verdwenen. Je gaat ze vinden, ooit. 

Maar ongeduld is een slechte raadgever. Ontspan in de wetenschap dat je altijd verbonden bent via de navelstreng van liefde tussen hemel en aarde, die jouw energetisch potentieel in zich draagt. Waarin al je zielsherinneringen en al je dromen samensmelten.

Durf te dromen, hang ze maar op aan de sterren en begraaf ze diep in moeder aarde. Zodat ze mogen vliegen en wortelen. 

Niets staat vast, alles is vloeiend en verbonden.

Hier, nu, vroeger en later. 

In mijn zielenlezingen raadpleeg ik je Akasha Kronieken o.a. om je belangrijkste zielskwaliteiten uit de blauwdruk van je ziel op te halen. Dit is informatie die niet verandert, waarop je mag vertrouwen.

De Akasha Kronieken onthullen ook de reis van jouw ziel door al je levens heen. Als reisgids helpen ze je door de uitdagingen van het leven te navigeren. De ‘richtingaanwijzers’ ontvang je door vragen te stellen.

Regelmatig open ik mijn Akasha Kronieken waarna ik de vraag stel: ‘Wat mag ik nu weten?’ Ik ontvang dan een inzicht dat spiegelt, bemoedigt of inspireert. Misschien inspireert het antwoord op mijn vraag jou ook.