Houd je kaarsje brandend

Ook al kun je jouw zon nog niet voluit laten stralen, houd je kaarsje brandend. Eén kaarsje brengt zoveel licht tot leven.

Een klein vlammetje kan de flikkering aanwakkeren waardoor hart en hoofd zich kunnen verbinden, elkaar verrijken en helpen helen.

Met het vlammetje van slechts één kaarsje kan levensvreugde en compassie in de ander worden aangestoken. Jij verwarmt daarmee het hart van de ander en geeft het licht dat in jou brandt zo door in een cirkel.

Elk kaarsje steekt het volgende kaarsje aan. Uitdijend tot een steeds grotere spiraal vormen zij eensgezind de stralende zon. Vergis je dus niet in de levensmissie van slechts één kaarsje.

Blijf het vlammetje in jou met liefde en aandacht voeden.

In mijn zielenlezingen raadpleeg ik je Akasha Kronieken o.a. om je belangrijkste zielskwaliteiten uit de blauwdruk van je ziel op te halen. Dit is informatie die niet verandert, waarop je mag vertrouwen.

De Akasha Kronieken onthullen ook de reis van jouw ziel door al je levens heen. Als reisgids helpen ze je door de uitdagingen van het leven te navigeren. De ‘richtingaanwijzers’ ontvang je door vragen te stellen.

Regelmatig open ik mijn Akasha Kronieken waarna ik de vraag stel: ‘Wat mag ik nu weten?’ Ik ontvang dan een inzicht dat spiegelt, bemoedigt of inspireert. Misschien inspireert het antwoord op mijn vraag jou ook.