Loop je vast in jouw transformatie?


Weten wie je bent op zielsniveau is heel bekrachtigend. Mijn basisreading Zielenlezing Akasha Kronieken – die ik al voor je heb gedaan – biedt je handvatten om nieuwe keuzes te leren maken die aansluiten bij wie jij bent op zielsniveau. Daardoor kun je met groter gemak het leven creëren waar je naar verlangt.

Maar wat als je vastloopt in jouw proces van transformatie, zonder dat je weet waarom? Waarom trek je steeds weer dezelfde ervaringen aan? Waarom is het zo moeilijk om negatieve patronen in denken, voelen en gedrag te doorbreken?

Blokkades ophalen in je Akasha Kronieken

We hebben allemaal een historie van negatieve keuzes in onze voorgaande levens en ons huidige leven. Keuzes die niet in overeenstemming zijn met de oorspronkelijke blauwdruk van je ziel, met je zielskwaliteiten. Deze negatieve keuzes creëren energetische blokkades die jou beperken om je leven zo te leven als jij bedoeld bent. Om te creëren wat jij wilt.

In mijn Soul Realignment Reading (vervolgreading) ga ik in je Akasha Kronieken voor je op zoek naar blokkades die ontstaan zijn in vorige levens en in je huidige leven. De energie daarvan heeft namelijk onbewust nog invloed op je leven. Door ze voor je op te halen en te onderzoeken, kun je deze blokkades oplossen en helen (clearing).

Wat ontdek je?

Je ontdekt welke gebeurtenissen uit voorgaande levens je nu nog steeds belemmeren. Welke keuzes en welk gedrag toen hebben geleid tot blokkades in de blauwdruk van je ziel. Je ontdekt ook of er energetische blokkades in dit leven zijn ontstaan. We bespreken hoe je jouw zielskwaliteiten kunt gebruiken om met deze oude, negatieve patronen te breken. Hoe je kunt beginnen met nieuwe keuzes maken die afgestemd zijn op de blauwdruk van jouw ziel. Zodat je makkelijker en bewuster het leven kunt creëren waar je naar verlangt.

Blokkades uit vorige levens en dit leven die ‘clearing’ nodig hebben, zullen we energetisch verwijderen. Daarvoor spreek ik een intentie uit tijdens de reading die ik op afstand voor je doe. Nadat ik deze reading via een Zoom-sessie aan je gepresenteerd heb, ontvang je ook huiswerk dat voor jou op maat is gemaakt. Zo krijg je de gelegenheid om door te gaan met de heling die tijdens de reading en onze sessie samen in gang is gezet. Daardoor wordt het makkelijker om je in je dagelijks leven af te stemmen op jouw zielskwaliteiten.

Praktisch en tarief

  • Je kunt deze vervolgreading aanvragen als je mijn Zielenlezing Akasha Kronieken hebt gedaan.
  • Nadat ik je aanvraag en betaling heb ontvangen, plan ik je reading in. Die doe ik op afstand, je hoeft dus niet aanwezig te zijn.
  • Ik vraag je ook om een intentie voor deze reading: wat wil je helen, transformeren of creëren in je leven in de komende 6 maanden?
  • Als ik je reading gedaan heb, plannen we een afspraak via Zoom van circa 45 minuten waarin ik de reading aan je presenteer.
  • Na afloop ontvang je een opname van onze sessie, zodat je deze kunt terugluisteren in jouw tijd en tempo voor een verdere verdieping.
  • Het tarief voor deze reading is € 195,- (incl. BTW).

Heb je interesse?