Wat zou jouw voornaamste zielskwaliteit zijn?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Plus regelmatig inspiratie & info over mijn diensten. Afmelden is eenvoudig.

Je hoeft het niet alleen te doen


Je steeds meer bewust worden van wie je bent op zielsniveau is prachtig en krachtig. Weten en voelen dat je een spiritueel wezen bent met een menselijke ervaring. Maar dat krijgt in deze dimensie waarin wij hier op aarde leven alleen maar betekenis als je met de nieuwe inzichten ook wat gaat DOEN. Het heeft geen zin om eindeloos te blijven zoeken, lezen, studeren en mediteren, zonder dat je wat je ontdekt hebt over jezelf tot uitdrukking brengt in je acties, in je handelen.

Dan wordt het gat tussen je bewustzijn en wat je dagelijks ervaart alleen maar groter en verzwak en ontkracht je juist jezelf. Bedoeling is om het gat tussen jouw realiteit en jouw potentieel te verkleinen. Zodat jij in jouw kracht kunt stappen om meer overvloed en vervulling in je leven te creëren.

Oude patronen doorbreken

Oude patronen en gewoontes doorbreken, is een besluit dat je neemt. Maar het zijn niet voor niets patronen en gewoontes geworden. Het zijn beperkende gedachten, overtuigingen en handelingen die al lang geleden, zelfs in voorgaande levens, in jouw systeem zijn geslopen. Die gaan bijna als vanzelf, op de automatische piloot. Het zijn ook de ‘haakjes’ in jouw leven die je moet leren herkennen. Herkennen wat je niet meer wilt, is de beste brandstof voor verandering. Om daarna te kiezen wat je wel wilt, afgestemd op de blauwdruk van jouw ziel, en dat gaan uitdrukken in je dagelijks leven.

Dat is een proces van oefenen, ervaren en groeien. Soms vlieg je, soms ploeter je door de modder en af en toe kan het best eenzaam zijn. Maar deze weg van transformatie gaat je zoveel brengen. En je hoeft ‘m niet alleen te lopen. Ik begeleid en ondersteun je graag bij de stappen die je zet om het leven te creëren waar je naar verlangt. Het hoeven niet meteen hele grote stappen te zijn, soms maken kleine veranderingen al een groot verschil. En zijn ze de aanjager voor grote veranderingen. Het gaat erom dat je bereid bent om die weg te gaan, stap voor stap.

Coaching via Zoom

Ik help je graag met mijn Online Coaching via Zoom. De sessies bestaan uit een mix van intuïtieve coaching, spirituele begeleiding, energetische oefeningen en praktisch advies. Ik begeleid je met compassie in een veilige setting met respect voor jouw persoonlijke situatie.

Praktisch en tarief

Een sessie Online Coaching via Zoom duurt 1 uur en het tarief bedraagt € 95,- (let op: per uur, inclusief BTW). Betaling vooraf. Na afloop ontvang je een opname van onze sessie, zodat je deze kunt terugluisteren in jouw tijd en tempo voor een verdere verdieping.